onsdag 14 juli 2010

De unga i Arsenal nästa säsong

Det är ännu långt kvar, men D&M fastslår redan nu hur lagets ungtuppar, som de säger, kommer utvecklas nästa år. Kom ihåg var du läste det först:

1: Gibbs och Clichy delar på vänsterbacken, lite som Sagna och Eboué; EPL och CL-växeldragande. Detta gynnar Gibbs något oerhört. Han hoppar också in som vänsterytter i slutskedet av vissa matcher, förslagsvis de vi leder och kör stort kontringsspel.
2: Walcott får äntligen vara skadefri, varför det då räcker med snabbheten han har (det är väll egentligen det han har, va?). Blir supersub eller rent av startande i vissa matcher. En bra säsong, med TW14 mått mätt.
3: Johan Djourou startar säsongen lite slow, men bildar sedan, tillsammans med TV5, ligans absolut mest spelande och solida mittbackspar. Han franskpolacken hänger på och de tre roterar, varför skadefrånvaron drastiskt minskar.

4: Szczesny är fullständigt lysande första halvan av säsongen, i något topplag i Npower CS eller bottenlag i EPL. Wenger gungar i takt med papperspåsens praslande runt flaskan i handen, saligt leende och trygg om att målvaktsframtiden nu är räddad. Szczesny kommer sedan tillbaka och går rakt in i startelvan och är så fantastiskt superbra att Jokkster, kanske i samband med ett årsmöte, tämligen ber om att få äta upp en disktrasa eller annat av symboliskt värde.
5: I princip detsamma gäller JW (inga disktrasor eller årsmöten indragna i denna syftning) som hänger med Owen Coyles Superwhite Army, fram till januari då han vänder hem och spelar högerytter (den som TW14 byter av i 67:e minuten) vilket gör att både barca och reals presidenter går upp i brygga och erbjuder, i princip, hela sina lånelöften för att signa honom. Wenger småler överseende med de spanska krypen i deras patetiska naivitet och litenhet.
6: Eftersom Eduardo spelar i portugisiska ligan så trimmas Vela in på varierande ytterposition. Detta går acceptabelt och han blir en habil truppmedlem som börjar skoja till det riktigt friskt på uppvärmningarna. Lär ha fräckisar samt Kålle å Ada-historier som specialitet.

7: Ramsey ligger i gipsvagga fram till det att Diaby säljs till Toulose, varpå den lille walesaren gör sensationell comeback och intar box-to-box rollen snett bakom Cesc, som i förbifarten skrivit på nytt kontrakt till 2021, då han sedan, enligt rykten i spansk press, iklädd endast ett makalöst högt hårfäste, skall bli massör för damlaget och ha trisceps (hjälp mig här nu fektarn) och sätesmuskelaturen som specialitet.
8:Bentners käkmuskler intar dock rent österikiska propotioner av all tid de, och han, spenderar på bänken ute på Underhill.
9: D&M är varken ung eller vacker, nästa år heller, men det kommer denna säsong inte alls spela roll för viljan att maximera antalet tecken, eller kommateringar, i forumtrådar runt om i cyberrymden. Varelsen kanske borde satsa på att skriva krönikor i kanonmagasin eller starta en blogg, vem vet. Skål!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar