torsdag 7 oktober 2010

Såhär i landslagsspelsuppehållet

Säsongen har just startat, skepp och drömmar har redan gått i kras och Liverpool ser, i sällskap av ännu ett amerikanskt ägande, ut att åka ned i Npower Championship. Arsenal har redan tappat en himla massa erbarmligt onödiga poäng mot lag vi inte borde, försvarsspelet inklusive målvakt fladdrar hej villt och allt verkar, kort sagt, se ut som vanligt. Det är landslagsuppehåll och du känner samma gamla vanliga energilöshet, upplevelse av ett varande utan sammanhang och livet endast som en transportsträcka mellan två ack så viktiga och avgörande specialsträckor.

Vi skall därför passa på och vända blickarna hemåt. Vi talar då inte om försvarsspel, målvaktsabsens eller Mr Own Goal, utan om den lilla världen som du som man delar med kvinna och, i många fall, även barn. Det är dags för en relationsstund. Du vet; vårda relationer till nära och kära, ringa en äldre släkting och fråga hur det går med kolonilotten, försöka få med vännen Keyaccount Manegern på en liten öl, eller tacka ja till en gammal väns förslag om biokväll mitt i veckan. Men även staga upp situationen i TV-soffan, inte endast genom att besöka Media Markt för uppdatering av hårdvaran.

Som den samlevnadsexpert D&M numera ser sig, vill jag ge rådet att alltid, i alla lägen, se frun som sensibelt och kognitivt överlägsen dig själv. Dvs. att hon faktiskt har förmågan hon efterfrågar av/hos dig; att höra vad som inte säges, alternativt luddas in i en massa annat obegripbart.

Denna syn på kvinnans överlägsenhet skall också delges aktuell kvinna. Detta eftersom hon dels blir glad, mår bra och får ökad lust till närhet och samvaro, vilken inte endast vilar på fotmassagens eller huvudbottenkliandets grundvalar (så kallad win-win), men främst för att hon då ser dig som kognitivt underlägsen och helt utan resurser att föra bakom ljus, tala i gåtor eller antyda utan att uttala.

Hon får en bild av dig som en lätt måltavla och du får fritt spelrum för att iscensätta eventuella slumper såsom planeringskväll+CL-kvällsmatch, parmiddag+match eller arbetsresor+Arsenal live. Etc.

Endast fantasin sätter gränser. Lycka till!

Vänligen
Farbror D&M

1 kommentar:

  1. ...eller så har du inte brunnit.
    Lysande, fast de tyckte jag redan i forumet.
    /zimzon

    SvaraRadera