fredag 12 november 2010

Att älska en ovän

Ingen lär väll, under årens lopp, ha undgått att det en gång i tiden fanns en EPL-spelare vid namn Robbie Savage. Han flisade motståndarbenpipor till oigenkännlighet i Leicesters, Birmingham och Blackburns tröjor innan han såldes till Derby, med vilka han följde ned i dåvarande Coca Cola Championship. Numera heter ligan Npower Championship men galenpannan Savage har, enligt uppgift, inte ändrat förhållningssätt till motståndare, ej heller deras benpipor. Och om det kan man ju, som bekant, tycka vad man vill, men den här killen har liksom en annan sida av sin galenskap. En sida som nästan är svårt att inte känna för. En sida som genom åren tagit ett antal märkliga skepnader och här ser ni ytterligare en.

Kan man låta bli att känna en nästan faderlig kärlek för denne lille pojke, i en förvuxen blimm-blimmballer-kropp?

2 kommentarer:

  1. Den gode Savage kommer nog fortsätta med den här typen av uppladdning... Derby vann med 2-0 och Savage gjorde ett av målen.

    SvaraRadera
  2. Och det måste vara fantastiskt för Rams-fansen att höra en kille i laget uttala sådan brinnande lust för klubben. Som om han bara tagit steget från terassen till planen. Härlig kille (att ha på lite avstånd!).

    SvaraRadera