torsdag 23 september 2010

Detta med målvakter

Asså... Nu är D&M sur. D&M är riktigt iriterad och dessutom orolig. Och denna gång handlar det om Wenger och dennes sätt att hantera målvaktsfrågan. För han gick i våras ut och sade att Szczesny är en blivande nr 1 i Arsenal, han hävdar att Fabianski är/kommer att bli världsklassmålvakt, Mannone skall ju vara en lovande kille samtidigt som han låter Almunia stå vecka efter vecka. Jag får det inte att gå ihop. För självklart måste han pusha och uppmuntra, tala gott om och ge trygghet för våra målvakter, men effekten blir den motsatta både för dem och för laget: Han säger en sak och visar genom handling en annan.

För hur skall någon av Mannone och Szczesny bli någonting, om de aldrig får spela?

För spela måste de, och spela kommer de att göra. Som det verkar dock inte i Arsenal och det vore för j-la tragiskt om exempelvis Szczesny blir en stormålvakt i annan klubb för att han aldrig fick chansen hos oss, samtidigt som vi sitter kvar med en Fabianski som fått mängder av chanser men sumpat, i princip, samtliga?

Detta gör D&M som sagt sur, arg och väldigt orolig för vår framtid på en så enormt viktig position som målvakten. Enormt oskön känsla!

EDIT: Glömde den här:
Question: What's the difference between Liverpool and a tea bag?
Answer: The tea bag stays longer in the cup.
Lite småkul...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar