måndag 27 september 2010

I morgon är det match

Detta är en match vi bör kunna ta i alla fall en poäng. En poäng och vi är nöjda. Av den anledningen bör vi ha följande strategi:

Först och främst bör vi vila så många viktiga spelare som bara är möjligt inför helgens match på Stamford Bridge. Därefter skall vi, inför helgens match, sålla bort de ointresserade, såsom lördagens Diaby och Eboué, vilka således kan spela sig trötta i morgon kväll, och bli inaktuella inför söndagen. Vill även använda denna match för att ge unga och förhoppningsvis viljefyllda unga spelare såsom JET och framför allt Lansbury chansen. (Bör inte kunna bli sämre än lördagens Diaby och Eboué).

Nu dök Almunias ”skada” upp som ett brev på posten, en så kallad Wenger-petning, vilket ni alla förstår. Så då står vi där med ärketomten Fabianski som ni alla känner till som helt bedrövlig. Och här kommer bomben: Wenger går bananas, handlar mot alla sina tidigare principer när det gäller målvakter och ger Szczesny chansen. Del för att bevisa att han visst ger unga målvakter chansen, dels för att han någon stans också insett att Fabianski är det han är, men framför allt med tanken att klarar Szczesny en match i Belgrad så klarar han Stamford Bridge och resten av säsongen.

Jag är inte dum, jag vet att det är D&M och inte Wenger som tänker genom dessa fingertoppars dansande över Qwerty´t. Men tänk om Wenger tar chansen, fångar möjligheten och morgondagen.

Då kan morgondagen vara första dagen av ditt nya liv med Arsenal. Känn på den du!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar