tisdag 22 mars 2011

Arsenal Kit-leak

Denna dag tar vi paus från vår ständiga vandring längs med bitterhetens och målvaktstavlornas allé. Vi sätter oss ned på en varmmjuk pläd, öppnar vår picknickkorg och låter idel värmande solsken blända vår snöslaskförfrusna blick. Vi smälter till hopp- och livfulla konformiteter, vänder blickar bort mot horisonten och skådar efter en ljusnande framtid. Vad är det då vi där ser?

Ser vi ett 125-årsjubileum? Ser vi en ärofylld historia övergå till en troférik framtid? Ser vi handbollsrullande anfallsspel övergå till Va-Va-Vroom? Ser vi spelare som går över, precis vad som helst, för att vinna med Arsenal? Ser vi skammen över att våra målvakter alltid hamnar i otäcka rubriksättares händer, övergå till utskjutna bröstkorgar och stolthet över övermänsklighet?

Ja. Vad är det vi ser? Oavsett vad vi tror morgondagen har i sitt sköte så ser vi ett 125-årsjubileum. Och vi ser tröjor som producerats endast för att fira detta jubileum. Inte för att dra in feta cash i Herr Klubbkassas låda, utan bara för att fira våra ärorika år som fotbollsklubb. Och hur kan dessa jubileumströjor då komma att ser ut? Enligt The Cannon kommer hemmatröjan se ut så här:







Och lite fräcka detaljer:


Lite antiklimax att reklamblaffan fortfarande är just blaffig? Förhoppningar om ökad estetikgrad med förminskad reklamtext, kanske satt just under klubbmärket, verkar vara negligerade. Så även önskan om att klubbmärket skulle vara utbytt mot, det något mer stilistiskt vågade alternativet, endast en singelkanon, som på årets piké, track top och uppvärmningströjor.

Självklart är detta inte något officiellt, propagandaapparaten .com brukar ju vara sist ut av samtliga aktörer med att offentliggöra det alla redan vet, varför vi får fortsätta att spekulera. För det är ju faktiskt ganska spännande att göra just det. Att vända och vrida, gissa och trissa. Säga att man vet, tror sig veta eller stångas om vem som egentligen var först med att gissa rätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar