torsdag 31 mars 2011

Arsenal Kit-leak part two

Denna karga torsdag passar vi på att låta de dragna smilbanden värma våra efter vårvärme suktande själar. Och eftersom vi förra veckan körde en Arsenal Kit-leak så följer vi upp den med en Part Two.

För enligt en samling ytterst obekräftade källor kommer nästa säsongs andraställ vara kraftigt influerad av säsongen 95-96´s bortaställ. Den som är till höger på bilden här under. Och om så är fallet så har vi en ryslig nästasäsong att se fram emot. För när vi skulle påminnas om Anfield –89 genom att bära en snarklik, och skitful, bortatröja för någon säsong sedan, så var det ju ingenting mot vad det här kan komma att innebära. Märk väl att dagens datum är 31:e mars och att 1:a april är först i morgon.


Vill även passa på att runda av denna landslagsvecka med att visa det svenska landslagets bortaställ inför nästa säsong. Det luktar lite Umbro över det hela, vilka fortsätter den linje de slog in på hos mancity och Southampton, när dessa lag fick tredje- respektive retroställ med liknande sneddragna streck.



Bu eller bä?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar