tisdag 29 mars 2011

Stoppa pressarna!

Ohhh… Nu osar det hett här inne. Rosenkindade små lärjungar springer kors och tvärs inne på kontoret, aka centrat, yra som höns, euforiska men ändå någon stans ett uns oroliga. Är det verkligen sant? Ser de det som syns eller är det hela bara en illusion? En projektion? En önskan vi så länge burit på som vi plötsligt tror oss se i sanningen?

D&M manar de små lammen till lugn. Sans och balans utropas varje tisdag jämna veckor, medan de med ojämna skostorlekar får brista ut i tungotal röda lördagar efter vårdagjämningen. Och där med fasta.

För nu har Wenger talat till massorna. Inte såsom många hoppats att han skulle ha talat. Att han skulle ha pekat med hela handen och bekräftat mittfältare och målvakt uppsatta på transferlistan, intressenter ställer sig till höger och tar nummerlapp med vänster hand på närmsta bodega. Nej inte så. Men ändock i en tilltalande ton.

För under gårdagens sena eftermiddag berättade Wenger att den 41 år unge Jens Lehmann är uttagen till reservlagsmatchen mot Wigan i kväll. Vi kan tolka det hur vi vill, men här på centrat tolkar vi det som en oerhört god nyhet. Inte god såsom om Wenger hade berättat att Szczesny, eller i varje fall Djourou, varit aktuell för spel till helgen, men ändå. Matchtempo i Lehmann kan betyda bänkplats för den gröna hönan till helgen. Och DET vore en god nyhet.

Förutom reservlagsmatchen mot Wigan, spelas det en mängd matcher runt om i världen. Moldavien skickar juniorerna till Staden som är full av vatten, för en lättare stretching mot landet som snart är rankat på samma nivå som Moldavien. RvP åker till Ungern för att skada sig, Wishere spelar ännu en match och Nasri trivs i ett allt mysigare franskt landslag.

En ytterligare positiv notering gör D&M i att Vår Man i N17, den ständigt stabile och alla dagar så sympatiske William Gallas, har skrivit på för ytterligare två år hos våra småkusiner från landet. En av säsongens bästa affärer, enligt D&M, och om man får tro säkra källor även enligt Wenger.

Keep it country!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar