lördag 26 februari 2011

98 dagar

98 dagars väntan skulle idag ha varit till ända. Efter 98 dagars oreda, skulle denna dag ordning ha återupprättats. Ordnung Musst Sein hade tysken utropat och därefter med avsky vänt bort blicken. Han hade sett oreda och han hade sett det skriande behovet av iordningsställande. Denna dag, lördagen den 26:e februari skulle ordningen i norra London återställas.

Nu blev det inte så. Det kom liksom en kuppfinal i vägen. D&M är inte sämre än att han kan ha överseende med detta, inte rigidare än att speldatum kan ändras och hanteras. Ny speltid är satt till 20:e april, varför vi får addera ännu 53 dagar till vårt vänteläge. D&M löser detta, men önskar ändock att tingelser skall ställas på sin rätta plats och att ordning åter skall råda. Arsenal är Arsenal och spurs är spurs. Arsenal är ett lag som vinner matcher och klättar upp i tabeller medan spurs är ett lag som förlorar och rasar ner för desamma. Den processen måste få ha sin gilla gång.

Men då så inte idag kan ske, får vi vänta in morgondagen och utgå ifrån att vi tar hem en trofé. Vinna en titel vilket spurs inte kommer att göra, denna säsong heller. Gott med det.

På den här internetsidan förespråkar vi inte på något sätt någon form av lyteskomik, snarare tvärtom. D&M har alltid haft en öppen famn för olika personligheters olikheter. Gäddhäng, celluliter och oönskad hårväxt på ömtåliga ställen, har aldrig varit något som skrämt D&M eller fått oss att backa. Snarare tvärtom. Det har gladeligen frotterats med, och vältrats i, olika DSM-5´s, udda böjelser och intressant avvikande beteendemönster. Ingen blir snäll av stryk, däremot av en öppen famn, har alltid varit redaktionens ledstjärna och vän.

Vi har, under det dryga halvåret sidan varit igång, varit nästan analt politiskt korrekta. Idag är vi dock framtvingade till att göra ett undantag. Vi drar oss, fullt medvetna om vad vi gör, i smutsen -bara för en liten stund. För Happy Harry he’s got a twitch. How he got it we don’t know, how he got it we don’t care, all we know is he has got a twitch.

Och denna musiksatta företeelse vill vi ju, i väntan på onsdagen den 20:e april och den då kommande IRL-versionen, inte undanhålla er.

Låt här avslutningsvis D&M tydliggöra att det inte på något sätt finns några som helst samband mellan germanska referenser och den lyteskomiska smutsen D&M idag har tillåtit sig att vältra sig i. Ej heller mellan germanska referenser och nämnda N17 lags eventuella etniska eller religiösa hemvist. Inte på något sätt.

I morgon skall vi tala kuppfinal på Wembley. Det skall tottenham inte göra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar